Fotografie, virtual tour & video voor jouw vastgoedkantoor!

Maak het verschil ten opzichte van jouw concurrenten door klanten een unieke ervaring te geven.

Wat houdt fotografie met virtual tour allemaal in

Vastgoed fotografie

Met vastgoed fotografie zet je jouw panden op de juiste manier in de kijker. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte aanpak met enorme aandacht op kwaliteit van de aangeleverde foto's, zodat al het potentieel van het pand op een correcte, kwalitatieve manier in beeld gebracht zal zijn.

Hoogtefotografie

Met een statief dat tot wel 8 meter hoog kan, zorgen wij voor een extra dimensie van de woning. Je zet op deze manier de omgeving & ligging van het pand beter in de kijker.

Virtual tour

Virtual tours zijn dé toekomst om potentiële kopers een perfect zicht te geven van de woning. Zij kunnen op afstand al enorm veel van de sfeer en beleving proeven, waardoor de drempel om langs te komen verlaagt wordt.

Video

Met een doorloop video kan je jouw klanten de beleving van de woning naar voor brengen. Op deze manier kunnen potentiële kopers perfect inbeelden hoe het is om in het huis te wonen. Je kan kiezen tussen een basic video met doorloop en achtergrondmuziek of een volledige custom video met logo animatie en tekst animatie met alle informatie van het pand en jouw vastgoedkantoor om nog unieker naar voor te komen!

Voorbeelden van realisaties

Immo BC

Webdesign en ontwikkeling

Immo BC

Webdesign en ontwikkeling

    Getuigenis

    Door Talo is mijn verkoop met 20% gestegen!

    Getuigenis

    Door Talo is mijn verkoop met 20% gestegen!

Zin in een groeispurt?